The Basic Principles Of houtkachels

Wiki Article

De combineert moderne vormgeving satisfied robuuste, rustieke charme, ideaal voor ruimtes tot one hundred fifty m³. Deze kachel, met een indrukwekkend rendement van eighty three% en een vermogen van 9 kW, dient zowel als hoofd- als bijverwarming. Het innovatieve luchtverdelingssysteem biedt volledige controle around de vlammen, terwijl het zelfreinigende glas zorgt voor een onbelemmerd zicht op het vuur.

Een houtkachel binnen brengt vele voordelen achieved zich mee. Hieronder hebben we de grootste voordelen voor je op een rijtje gezet:

Een plaatstalen houtkachel is vlak en strak en zorgt zowel voor stralingswarmte als convectiewarmte. Doorway het strak style and design zijn de meeste moderne kachels gemaakt van plaatstaal. 10 slotte is er ook de speksteen houtkachel. Het is een natuurproduct en is uiterst warmteaccumulerend, waardoor het langdurig warmte blijft uitstralen. Een houtkachel van speksteen is in excess of het algemeen beter geschikt voor grote ruimtes. Dat merk je ook aan de speksteenkachel prijs.

U heeft zich broad wel eens afgevraagd wat nou een goede vrijstaande houtkachel is. Er zijn zoveel verschillende soorten van groot tot klein, en in allerlei verschillende maten en vormen.

Hoog rendement. De houtkachels van tegenwoordig halen een veel hoger rendement dan de open up haarden of kachels van vroeger. Ten opzichte van vroeger is de houtkachel qua rendement flink verbeterd ten opzichte van de houthaarden van vroeger.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling.

Analytische cookies meten websitebezoeken, waardoor de eigenaar zijn Site kan verbeteren. Dit gebeurt door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Lees meer Heb je een vraag? Haardenspecialist 038 - 85 00 776 Keuzehulp Wilt u een houtkachel kopen bij een speciaalzaak? Bij Warmtestore houden we niet alleen rekening met uw specifieke wensen, maar leveren wij ook maatwerk. Geniet van de geur van een echt houtvuur, de warmte en een schitterend vlammenspel terwijl u een boek aan het lezen bent in uw woonkamer.

Waarom zou u kiezen voor een houtkachel? Er zijn veel voordelen op te noemen waarom een houtkachel de juiste keuze is. Wij sommen de vijf belangrijkste op:

Als we in België houtkachels zouden verbieden, wordt het (nog) onmogelijk(er) om de ambitieuze doelstellingen te behalen en lopen we gegarandeerd tegen boetes aan. En daar lijkt geen van onze vier ministers van Leefmilieu zin in te hebben. Ook zij moedigen je wel aan om de antieke houtkachels te vervangen doorway moderne click here houtkachels achieved een hoger rendement.

Al twintig jaar timmert Warmtestore aan de weg. Een bezoek aan onze luxe showroom in Kampen is de moeite waard. Hier hebben we een luxe ingerichte showroom waar u zich optimaal kunt oriënteren op een unieke collectie kachels, haarden, schouwen en maatwerk plateau’s.

Adviesprijzen zijn prijzen vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact satisfied ons opnemen of een offerte aanvragen.

Bent u op zoek naar een combinatie tussen sfeer en efficiënt verwarmen? Dan is een houtkachel voor u de beste optie. U vindt bij ons een ruim assortiment houtkachels tegen scherpe prijzen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe kachel voor uw huis of tuin.

Een houtkachel staat garant voor warmte, sfeer én een hoog rendement. Zowel in de woonkamer als onder een afdak in de tuin komen de efficiënte kachels fantastisch tot hun recht.

Report this wiki page